dijous, 1 de novembre del 2012

PROPOSTES: ESPECIALITAT D'ANIMACIÓ AUDIOVISUAL


L'especialitat d'Audiovisuals ens presenten 4 projectes diversos:


  • GRUP 1: Retrat Videogràfic de la ciutat de L'Hospitalet

El projecte consisteix en un reportatge audiovisual sobre la ciutat de L'Hospitalet. La proposta es fa des de el mòdul de tècniques d'animació i en ella hi participaran els alumnes de primer cicle d'Animació Audiovisual.

Per l'el·laboració del guió es redactaran unes qüestions relacionades amb diversos aspectes de la ciutat com societat, espais públics, transport, treball, sanitat, etc. Cada alumne/a respondrà aquestes preguntes i l'àudio generat serà registrat per confeccionar el testimoni que acompanyi a les imatges.

Per la creació del material visual, es registraran imatges fixes i en moviment de diferents localitzacions/ situacions de la ciutat que, posteriorment, seran registrades amb la tècnica de la rotoscòpia amb diverses tècniques d'il·lustració tradicional.

El resultat pretén ser un retrat polifacètic i canviant de la ciutat de L'Hospitalet que correspon a la seva realitat.


  • GRUP 2: Projecte de time lapse per a la Fundació Arranz-Bravo

Projecte que es durà a terme des del mòdul de Fotografia del Cicle d'Animació Audiovisual.

El projecte de creació col·lectiva consisteix en una intervenció pictòrica a l'espai públic. Es realitzarà un mural amb guixos de colors que anirà mutant a mesura que es vagi desenvolupant. El resultat final de la il·lustració serà efímer: l'obra acabada que es presentarà serà una peça audiovisual que documentarà tot el procés de creació.

El treball fotogràfic consistirà per una banda, en un time lapse que registrarà a intervals regulars el procés de treball, i per l'altra, en l'animació del propi dibuix.

  • GRUP 3: Projecte d'animació STOP MOTION

Projecte d'animació que realitzaran els alumnes de 2n  d'animació al mòdul de Projectes d'Animació.

En aquest projecte es vol representar els diferents estereotips de bellesa de la dona en les diferents èpoques històriques. Cada alumne representarà un moment històric determinat, des de la prehistòria a l'actualitat. El desenvolupament es realitzarà amb animacions de ninots articulats animats mitjançant Stop Motion. El resultat pretén ser una peça audiovisual.

  • GRUP 4 : Projecte d'Animació CUT OUT 

Projecte d'animació a realitzar amb els alumnes de 2n d'Animació en el mòdul de Tècniques d'Animació II. Consisteix en la realització d'un collage digital amb objectes fotografiats combinats de forma que es constitueixin noves figures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada