divendres, 2 de novembre del 2012

PROPOSTES: ESPECIALITAT D'IL·LUSTRACIÓ + GRÀFICA PUBLICITÀRIA

Les especialitats d'Il·lustració i Gràfica Publicitària ens proposen 3 projectes:


  • GRUP 1: Projecte Arranz-Bravo

Els alumnes presentaran una selecció d'imatges conceptuals obtingudes sense càmera, que giren al voltant de dos dels conceptes principals que es desprenen de l'obra d'Eduard Arranz-Bravo:

  • L'Hospitalet i la Identitat
  • La figura humana i l'existència. 
Es crearà un mosai visual de 100 peces de 23x23cm realitzat pels alumnes de 1r de Gràfica Publicitària i de 2on d'Il·lustració.


  • GRUP 2: Cartografies ocultes de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat

El mapa és l'excusa per situar i explicar la realitat d'una ciutat que moltes vegades desconeixem, bé perquè no la passegem o perquè ens desplacem per ella en metro o potser perquè només visitem els llocs habituals que la feina ens obliga. La majoria dels alumnes de l'Escola Serra i Abella no són de la ciutat d'Hospitalet i la desconeixen tot i rebre formació en un centre públic d'aquesta localitat.

L'objectiu del treball seria redirigir la mirada de l'alumnat cap a L'Hospitalet, cap a l'enteniment de l'espai que ocupa aquesta ciutat, no només a nivell físic si no també a nivell social.

Els conceptes que es treballaran seran:
  • L'Hospitalet i la Identitat
  • La figura humana i l'existència. 
La proposta serà la creació de mapes que tinguin com a objectiu mostrar la realitat social de L'Hospitalet o altres àmbits que els alumnes puguin aportar.

  • GRUP 3: Diaris Gràfics

Els alumnes de 2on d'Il·lustració  proposen com a objectiu treballar la seva visió personal sobre els diris gràfics.


El diari gràfic és un espai "intim" de l'alumne, de total llibertat en el qual es van recollint esbossos, dibuixos amb tècnica lliure i amb dos enfocs: un objectiu i un altre més subjectiu. Diàriament, l'alumne va apuntant la seva visió del món, entorns, persones i atmósferes.

El fet de donar una visió personal dels espais i de la seva pròpia experiència en un context on tothom té diferents provinèncias permet apropar-se al tema de "L'Hospitalet i la seva identitat". Mentres que l'activitat de realitzar apunts del natural a persones de diferents espais, permet abarcar el tema de la "Figura Humana".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada