dilluns, 8 d’octubre del 2012

COL·LABOREN:

Escola d'art i superior de disseny Serra i Abella

 El treball en equip és l'eina principal en el desenvolupament d'un projecte curricular, potenciador de la globalització i interdisciplinarietat. Un projecte d'escola viu elaborat per un equip docent dinàmic. Les activitats paral·leles com els cicles de conferències, les sortides i els viatges culturals i la participació en activitats extraescolars són l'eina utilitzada per vincular l'escola a l'entorn cultural i empresarial, complementant així els coneixements purament acadèmics.
L'escola d'art i superior de disseny Serra i Abella és una escola oficial i pública del departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya especialitzada en el grau en disseny gràfic i en els cicles de formació de grau superior de fotografia artística, il·lustració, animació audiovisual i gràfica publicitària.

El Centre inicià les seves passes l'any 1989 a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat. El seu esperit, obert als nous sistemes d'ensenyament, que recullen la nova pràctica pedagògica en el camp de les arts i el disseny, ha consolidat una escola que ha estat pionera en l'experimentació dels cicles formatius de la família del disseny gràfic i dels estudis superiors de disseny.



Més informació [+]

Fundació Arranz-Bravo 

Inaugurada el setembre del 2009, la Fundació Arranz-Bravo és un espai d’art contemporani a L’Hospitalet que té el doble objectiu de difondre l’art del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) i promocionar la jove creació contemporània.

La Fundació compta amb una col•lecció de tres-centes quaranta obres d’art d’Arranz-Bravo –entre pintures, obra sobre paper, gravats i escultures-, donades per l’artista i que expliquen els seus diferents períodes creatius; obres que la fundació s’encarrega de conservar i també de promoure, mitjançant exposicions a la seva seu o en altres museus catalans, espanyols i de l’estranger.

La Fundació es vol erigir també amb un espai de referència en la promoció de l’art jove a Catalunya i per aquest motiu al llarg de l’any s’organitzen diferents exposicions i activitats que tenen com a protagonista l’art emergent i el pensament contemporani. L’altra focus d’activitat de la Fundació Arranz-Bravo és la seva tasca educativa, destinada especialment a escoles i centres socials de L’Hospitalet. 










 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada